Katon pinnoitus

Kattopinnoituksella saadaan aikaan uudenveroinen vesikate

katon pinnoitus kaikille katoille Jyväskylässä

Kattoalan asiantuntijamme ovat palveluksessasi katon pinnoituksissa Jyväskylässä ja lähikunnissa. Kun katon kunnostus on ajankohtaista kannattaa selvittää onko katon pinnoitus mahdollinen huoltotoimi. Mikäli katon rakenteet ja aluskatteet on hyvässä kunnossa, saa katon pinnoituksella katosta usein lähes uudenveroisen ja näköisen suojan kodille. Katon pinnoitus ja siihen liittyvät kunnostustoimet kannattaa jättää alan ammattilaiselle.

Mistä katon pinnoituksessa oikein on kyse?

Kattopinnoitus alkaa aina sillä, että katto pestään huolellisesti. Pesun jälkeen katto saa pohjamaalin ennen varsinaista pinnoitetta. Pohjamaali maalataan huolellisesti, jotta se tarjoaa parhaan suojan ja pitää uuden pinnoitteen kiinni mahdollisimman pitkään.

Kaikki katot voidaan pinnoittaa, olipa kyseessä tiilikatto, peltikatto, varttikatto tai bitumikatto. Pinnoituksella varmistetaan katon helppohoitoisuus ja upea ulkonäkö tuleviksi vuosiksi. Katon pinnoituksella kattosi saa myös vettä hylkivän pinnan. Katto voidaan pinnoittaa värittömällä tai värillisellä aineella.