Katon maalaus

Katon maalaus pidentää katon elinkaarta

Katon maalaus Jyväskylä

Aina ei ole tarpeen tehdä mittavaa kattoremonttia. Katon rakenteen ollessa kunnossa on katon maalaus loistava valinta. Katon maalaus suojaa ja kohentaa ilmettä pitkälle eteenpäin. Mikäli katon maalipinta hilseilee, halkeilee tai sen väri on himmentynyt on katon maalauksen aika. Pintaruoste peltikatossa on myös selvä merkki katon maalauksen tarpeesta, jotta ruoste ei ehdi syvemmälle. Katon maalaus on järkevä ja lisäksi hyvin kustannustehokas huoltotoimi katteelle.

Katon maalauksen ammattilainen

Henkilökuntamme on katon maalauksen ja huollon asiantuntija. Käytämme aina katon maalaukseen parhaiksi todettuja työtapoja, välineitä ja aineita. Huolehdimme aina kohteen työturvallisuudesta ja katon maalaus hoidetaan kattoa tai sen rakenteita vahingoittamatta.

Pyydä tarjous katon maalauksesta tai muusta huollosta. Tulemme mielellämme arvioimaan katon kunnon paikan päälle.

Kartoitus aina ennen katon maalausta

Ennen katon maalausta teemme aina huolellisen kuntokartoituksen. Katon kunto kannattaa tarkistaa säännöllisesti jotta vauriot voidaan korjata mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Kuntokartoitus on laadukkaan katon maalauksen perusta. Teemme kartoituksia ja katon maalauksia myös Jyväskylän seudulla.

Tartumme toimeen sovitusti ja hoidamme katon maalauksen alusta loppuun saakka huolellisesti ja laadukkaita materiaaleja hyödyntäen. Kartoituksen jälkeen toteutamme tarvittaessa paikkaukset sekä poistamme mahdollisen lian ja kasvuston katteen pinnalta pois. Vielä ennen varsinaista katon maalausta asiantuntijamme poistaa ruosteen, hilseilevän tai haalistuneen maalipinnan katteesta. Huolellinen pohjatyö takaa kauniin lopputuloksen.