Katon pesu

Maksimaalinen hyöty säännöllisellä katon pesulla ja huollolla

Katon pesu kaikille pinnoille Jyväskylän alueella

Katolle kertyy helposti likaa ja erilaista kasvustoa, kuten sammalta. Epäpuhtaudet kuormittavat kattoa ja lopulta johtaa siihen, että katon pesu ei ole riittävä huoltotoimenpide. Tämä selviää kartoituksen yhteydessä ja mikäli katon pesu ei ole vaihtoehto, saadaan katon maalauksella usein vielä katolle pidempää ikää.

Kattojen pesuN ammattilainen

Katon pesu on nopea ja vaivaton tapa huoltaa ja kohentaa katon ulkoasua! Ammattitaitoisen henkilökuntamme käytössä on aina tehokas pesukalusto, valitsemme aina oikeat pesuaineet ja olemme tottuneet liikkumaan katolla ketterästi sekä turvallisesti.

Tilaa katon pesu! Tulemme mielellämme Jyväskylän seudulla tekemään arviokäynnin ja tarkastamaan katon kunnon.

Katon pesut kaikille katoille

Kattopesut hoituu ammattitaitoisen henkilökuntamme käsissä niin peltikatoille, mineriittikatoille kuin tiilikatoille. Käytössämme on aina kattosi materiaaliin sopivat ja parhaat mahdolliset pesuaineet, suoja-aineet ja välineet. Vanhakin katto voidaan saada huollettua sekä ehostettua katseen kestäväksi säännöllisellä ja asianmukaisella pesulla.

Meiltä kattopesut sovitusti Jyväskylän seudulla. Kaikki katon pesut ja pinnoitukset toteutamme ammattitaidolla taloyhtiöille, omakotitaloille ja yrityksille.